Skeptisk til pulver?

Group 5 (8)

 Lisa - 25. mai. 2022 - 1 min lesing

De fleste spiser pulver i en eller annen form hver eneste dag, uten at vi tenker over det. Spiste du brød til frokost eller lunsj i dag? Ja, da har du spist et resultat av pulver. Mel er også pulver. Vi gir til og med pulver til våre nyfødte barn, eller som første fast føde i form av en grøt.
Screenshot 2023-03-28 at 16.09 1

Pulver er allerede en stor del av vårt kosthold, og en effektiv måte å tilberede mat på i en hektisk hverdag. Det er dog stor forskjell på pulver. Noe pulver er prosessert på den måten at næring er trukket ut av pulveret og tilsatt sukker/fett, mens annet pulver er prosessert på den måten at næringen er beholdt, mens alt vi ikke trenger er trukket ut av det.

Herbalife Nutrition sitt pulver er perfekt balansert med tanke på proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer og mineraler. Pulveret er høykonsentrert næring hvor alt vi ikke trenger å putte i kroppen er eliminert, slik at man får mye næring for lite kalorier. Bruken av pulveret kan tilpasses til ulike mål, og er et ekstremt effektivt og godt verktøy i hverdagen for å innta næringsrike måltid til enhver tid gjennom dagen.

pexels-samer-daboul-1212845 1