Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Kundehistorier

Vi i MyH Nutrition brenner for å hjelpe mennesker med en sunnere, gladere og sprekere hverdag. Her kan du se og høre fra noen av våre fornøyde kunder som har oppnådd fantastiske resultater ved hjelp av våre planer og vårt fellesskap. Vi håper at disse historiene kan inspirere deg til å ta det første skrittet mot en endring, og en sunnere livsstil.

Min utfordring i hverdagen var at jeg glemte å spise, og etter hvert glemte meg selv. Jeg trengte et dytt for å ta helsen min litt mer på alvor. Etter at jeg startet med Herbalife produktene i 2018 fikk jeg fantastiske resultater. Energien kom tilbake, jeg sluttet å snorke og nå kan ta på meg løpeskoa når jeg vil. I tillegg har jeg fått bedre søvnkvalitet, jeg kan stå opp tidlig og bare kjøre på.

- Robert Smeby, 51 år

 

Etter at jeg startet med Herbalife produktene har jeg merket stor forskjell på hverdagsenergien. Jeg har mye mer tid og energi til å ta vare på meg selv og min familie. Jeg er en bere og morsommere mamma og kjæreste, det er en ny Maya.

 - Maya Langlid, 35 år

 

Dagene mine ble mer strukturert med Herbalife. Før Herbalife bestod mitt kosthold av en snickers og en brus til frokost. Burger til lunsj og pizza til middag. Jeg brukte enorme summer på mat. Nå bruker jeg ingen ting. Jeg drikker shake til frokost og shake til lunsj. Jeg har kontroll på hva jeg får i meg av mat, i tillegg til at økonomien er mye bedre.

 - Tom Pedersen, 35 år

 

Dine coacher

Vi er et team av livsstilsveiledere som er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål for en sunnere, lettere og mer aktiv hverdag.
Enten det gjelder vektkontroll, bedre treningsresultater eller mer energi og overskudd så har vi gode løsninger for deg.
Ved å handle Herbalife produkter hos oss i MyH Nutrition får du tilbud om en kostnadsfri kostholdsplan og videre veiledning
for å raskere oppnå de mål du har satt deg. Vil du vite mer eller ønsker du å komme i kontakt med oss for kostholdsveiledning?

Fyll inn skjema under så tar vi kontakt med deg snarlig!

Nina albertsen 1

Nina Albertsen

Jessheim

Tidligere aktiv fotballspiller og trener. Brenner for viktigheten av en sunn og aktiv livsstil. Nina vet hva en livsstilsendring kan gjøre for både kropp og sjel deler gjerne sine erfaringer med deg.

maya langlid 1

Maya Langlid

Trondheim

2 barnsmamma og bonusmamma som vet hvor hektisk hverdagen kan være. Maya er en engasjert livstilsveileder og drives av å hjelpe andre til en hverdag med mer energi og overskudd.

robert smeby 1

Robert Smeby

Tønsberg

Eier av Friends Nutrition i Tønsberg, hvor han jobber med å hjelpe mennesker som ønsker en endring. Jobber med kosthold og ernæring med en av Norges største fotballklubber, kvinner/menn.

Geirr trening (1)

Geirr Carlsen

Trondheim

Geirr jobber som eiendomsinvestor og kostholdsveileder. Han har selv gjort en stor livsstilsendring, og hjelper nå andre med å gjøre det samme. Med enkle strategier og verktøy i en travel hverdag er en sunnere livsstil oppnåelig for alle.

tone bolling vaaler 1

Tone Bolling Vaaler

Jessheim

Kommer fra en aktiv idrettsfamilie hvor trening og en sunn livsstil er en naturlig del av hverdagen. Tone driver livsstilsklubben Yess Nutrition og brenner for å motivere andre i gode livsstilsvalg.

karen oline humstad 1

Karen Oline Humstad

Trondheim

Karen har alltid vært aktiv, spilt håndball og fotball i mange år og driver med fjellturer, styrketrening, gruppetrening. Har mange års erfaring med trening og kosthold med instruktørkurs for gruppetimer.

Ønsker du også en livsstilssendring?
Fyll inn skjema så tar vi kontakt.