Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Om oss

308768253_5504307562990143_5091168494507359253_n (1)

Vi i Myh Nutrition hjelper deg å oppnå dine helse- og livsstilsmål.

Velkommen til Myh Nutrition. Vi er et team av livsstilsveiledere som er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål for en sunnere, lettere og mer aktiv hverdag. Enten det gjelder vektkontroll, bedre treningsresultater eller mer energi og overskudd så har vi gode løsninger for deg. Vi er stolte distributører av Herbalife Nutrition sine høykvalitets ernæringsprodukter som verktøy i våre planer og oppfølgingsløp.

Vi i MyH Nutrition har selv erfart at god ernæring er grunnlaget for en sunn livsstil. Det er derfor vi benytter Herbalife Nutrition sine produkter, som er vitenskapelig formulert for å gi de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere på sitt beste. I tillegg til gode produkter tilbyr vi også gratis oppfølging og coaching for å sikre oss at du faktisk når de målene du har satt deg når du velger å kjøpe våre produkter. Vi har erfart at med den riktige kombinasjonen av produkter og oppfølging kan hvem som helst nå sine helse- og velværemål.

Takk for at du vurderer MyH Nutrition og Herbalife-produkter. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine helse- og velværemål, og ser frem til å samarbeide med deg. Kom i kontakt med oss for en uforpliktende prat ved å fylle inn skjema under.

Uten navn (1024 × 1024 px) (1)
Uten navn (1024 × 1024 px) (2)

Myh Nutrition - Hva er Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition er et globalt ernæringsselskap som har eksistert i over 40 år, og som tilbyr en rekke vitenskapsbaserte ernæringsprodukter, inkludert måltidserstattere, proteinshakes, snacks, kosttilskudd og produkter for personlig pleie. Selskapets oppgave er å hjelpe folk til å føre en sunnere og mer aktiv livsstil ved å tilby høykvalitets ernæringsprodukter som er designet for å støtte deres individuelle behov.

Herbalife Nutrition er for mange et smart vektøy i hverdagen fordi det er en praktisk of effektiv måte å supplere kostholdet med de næringsstoffene kroppen har behov for. Enten du forsøker å gå ned i vekt, bygge muskler eller bare opprettholde en sunn livsstil, kan Herbalife Nutrition sine produkter hjelpe deg med å nå dine mål.

I tillegg til sine høykvalitetsprodukter, tilbyr Herbalife Nutrition også en forretningsmulighet for de som er interessert i å bygge sin egen ernæringsvirksomhet. Som en selvstendig distributør har du muligheten til å tjene penger og bygge en business ved å dele Herbalife-produkter med andre. Dette er en flott mulighet for deg som brenner for helse og velvære, og ønsker å ha en positiv innvirkning på andres liv. Med en velprøvd forretningsmodell, et sterkt støttesystem og et globalt nettverk av distributører, tilbyr Herbalife Nutrition en fleksibel og givende forretningsmulighet og måte å bygge sin egen virksomhet på. 

Strawberry_Herbalife_Formula_1_Shake_Prepared

Vil du vite mer om Herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.