Er du en av de som trener og trener, men ikke får de resultatene du ønsker deg?

Group 5 (8)

 Lisa 27. des. 2021 - 1 min lesing

Har du kjent på frustrasjonen av å legge ned X antall timer på gymmet, men så får du likevel ikke de resultatene du ønsker deg? Umotiverende? Ja, dette vet jeg alt om.
caley-vanular-NGxd0beBLps-unsplash 1

Har du tenkt på at det kanskje kan ha noe med kostholdet ditt å gjøre at du ikke får de treningsresultatene du føler du fortjener? Kostholdet har nemlig ekstremt mye å si for treningsresultater. 80% kosthold, 20% trening = 100% resultat.

Trening er rett og slett nedbrytning av kroppen vår, og da sier det seg egentlig selv at kroppen trening næring for å bygge seg opp igjen og gjøre seg klar til neste treningsøkt. Slurver man man maten før og etter trening vil dette føre til at kroppen ikke restituerer seg godt nok, og neste treningsøkt vil bare bryte kroppen enda mer ned. Søvn spiller selvfølgelig også en stor rolle sammen med kostholdet for optimal restitusjon.

Dersom du er nøye med å tilføre kroppen riktig næring både før og etter trening over en periode vil resultatene av treningen din komme på løpende bånd. I Herbalife har vi produkter som gjør det ekstremt enkel å tilføre det kroppen trenger i forbindelse med trening, og jeg vil hjelpe deg dersom du ønsker å komme i gang.

Ta kontakt for en prat og oppsett av plan for deg og dine mål!
pexels-tima-miroshnichenko-6390240 1