Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Slik fungerer det

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

 

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

herbalife-nutrition-healthy-breakfast-in-bed-formula-1-shake-herbal-tea-and-aloe-vera-drink

Våre produkter

- Hva er de ulike Herbalifeproduktene?

Herbalife Nutrition tilbyr et bredt spekter av ernæringsprodukter og kosttilskudd. Dette inkluderer blant annet måltidserstattere, proteinpulver, vitamin- og mineraltilskudd og sportsernæring. Produktene er nøye forsket på og utviklet av over 300 leger og eksperter, støttet av forskning og skreddersydd for menneskekroppen sine ernæringsbehov.

Formula 1

- Måltidserstatter

Formula 1 er en måltidserstatter, og selve baseproduktet vårt. Dette er et kalorifattig, men komplett måltid som inneholder en perfekt balanse mellom proteiner, fett, karbohydrater, fiber og 25 ulike vitaminer og mineraler.

Bare fantasien setter grenser på hvordan man kan tilberede dette produktet.
Noen klassikere er å lage den som en drikkeshake, smoothie, smoothiebowl, grøt eller pannekaker.

Formula blandes med valgfri melk eller proteindrinkmix og vann.

Skjermbilde 2023-11-14 kl. 11.27.47
ProteinBoosters_600x600_USEN

Proteindrinkmix

- Proteinpulver

Proteindrinkmix er et proteinpulver, og krona på verket sammen med Formula 1. Proteindrinkmix kommer i to varianter, vanlig basert på melkeprotein eller vegansk basert på soyaprotein. Dette produktet er et genialt verktøy for å øke det daglige proteininntaket, og gir en utrolig god smak og konsistens til smoothies, smoothiebowls, grøt og pannekaker sammen med. Formula 1.

Vi anbefaler at man blander Formula 1 med Proteindrinkmix istedet for melk for å øke proteinmengden og redusere sukkermengden fra melkesukkeret.

Urtete og Aloe Vera

- Energi og fordøyelse

Vår Urtete og Aloe Vera er en del av basisproduktene våre fordi de smaker utrolig godt, gir en følelse av hverdagsluksus og tilfører kroppen og tarmsystemet vårt mange gode næringsstoffer. Urteteen er basert på grønn og sort te som
blant annet har god effekt på forbrenningsmekanismen, samt naturlig koffein fra guarana som gir en oppkvikkende effekt. Aloe Vera virker healende, støttende og beroligende på tarmsystemet, og hjelper tarmen med å ta opp næringsstoffer
ra annen mat mer effektivt.

Uten navn (500 × 500 px) (2)
57484903_1231478713686586_5359750101688385536_n_1_1200x1200

H24 Treningsserien

- Sportsnæring

H24 treningsseriern inneholder svært populære produkter for treningsfolk, og har flere prisvinnende produkter innen sport og idrett. Rebuild Strength er ett av våre signaturprodukter som har vunnet flere priser for sitt innhold og effekt på muskelvekst og restitusjon. Trening er nedbryting for kroppen, og skal man bygge muskler og oppnå resultater med treningen er det helt nødvendig å tilføre kroppen riktig ernæring for å restituere og støtte gjenoppbyggingen av de nedbrutte muskelfibrene. Herbalife 24 er Herbalife sin egen kategori av sportsernæring som tilbyr produkter til både før, under og etter trening for at du skal få maksimalt utbytte av treningen din.

Lurer du på noe om våre Herbalife Produkter?

Kontakt oss

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.