Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

4 gode grunner til å spise mer protein

pexels-karolina-grabowska-4033329 1

Behovet for protein avhenger av kjønn, alder og kroppens status. Med dagens kosthold er det mange som sliter med å få dekket behovet for proteiner.

1. Proteiner holder deg mett lengre.

Proteiner gir den høyeste metthetsfølelsen per kalori sammenlignet med de to andre mikronæringsstoffene karbohydrat og fett. Skal du redusere kaloriinntaket kan det derfor være gunstig å øke proteinmengden for å holde deg mett lengre til tross for et lavere kaloriinntak.

2. Protein hjelper med å stabilisere blodsukkeret.

Et stabilt blodsukker gjør hverdagen mye enklere. Du holder et stabilt humør gjennom dagen, holder konsentrasjonen oppe, holder deg mett og kroppen spiler på lag. Spiser du balanserte måltider med nok proteiner, karbohydrater og fett så vil du oppleve et stabilt blodsukker. Proteinet i måltidet sørger for å holde blodsukret mest mulig stabilt etter du har spist, slik at kroppen slipper å justere blodsukret selv med hormonet insulin.

3. Protein er byggeklosser for musklene

Tilstrekkelig med protein er essensielt for å beholde og bygge muskelmasse. Spiser du i et kaloriunderskudd for å gå ned i vekt er det ekstra viktig at du spiser nok proteiner utsetter kroppen for styrketrening slik at kroppen ikke kvitter seg med muskelmassen din, men med fett. Spiser kroppen av muskelmassen vil hvileforbrenningen gå ned og kroppen lagrer dermed mer fett.

4. Protein har det største termiske effekten

Dette betyr at når du spiser en proteinkilde så bruker kroppen rundt 35-30% av kaloriene fra proteinkilden til å fordøye proteinet i forhold til karbohydrater (6-8%) og fett (2-3%).

rsz_pexels-malidate-van-769289_1
rsz_pexels-antoni-shkraba-4397266_1

Synes du det er vanskelig å få i deg nok proteiner?

Våre produkter gjør det enkelt å øke inntaket av protein. Vi har både proteinrike måltider, mellommåltider og snacks som smaker fantastisk godt og som tilfører kroppen godt med proteiner og næringsstoffer gjennom dagen.

Sjekk ut våre produkter i vår nettbutikk, eller book en uforpliktende og kostnadsfri prat med en av våre coahcer!

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.