Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Skeptisk til pulver?

Pulver er allerede en stor del av vårt kosthold, og en effektiv måte å tilberede mat på i en hektisk hverdag.

Det er dog stor forskjell på pulver. Noe pulver er prosessert på den måten at næring er trukket ut av pulveret og tilsatt sukker/fett, mens annet pulver er prosessert på den måten at næringen er beholdt, mens alt vi ikke trenger er trukket ut av det.

Vi benytter Herbalife Nutrition sin måltidserstatter i kombinasjon med ren mat i våre planer til våre kunder. Vi er opptatt av at våre planer skal være enkel å følge i en travel hverdag, uten å måtte veie/telle kalorier eller lignende for å komme i mål.

Med en måltidsersatter kan du være kreativ og lage mange ulike alternativer som smoothies, havregrøt, vaffler og proteinshakes. 

Screenshot 2023-03-28 at 16.09 1
pexels-samer-daboul-1212845 1

Herbalife Nutrition din måltidserstatter er perfekt balansert med tanke på proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer og mineraler.

Pulveret er høykonsentrert næring hvor alt vi ikke trenger å putte i kroppen er eliminert, slik at man får mye næring for lite kalorier. Bruken av pulveret kan tilpasses til ulike mål, og er et ekstremt effektivt og godt verktøy i hverdagen for å innta næringsrike måltid til enhver tid gjennom dagen.

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.