Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Sliter du med å gå ned i vekt?

Sliter du med å gå ned i vekt? 60% av Norges befolkning er overvektig. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal gå ned i vekt.  

Fyll ut skjema så sender vi deg en sjekkliste på våre beste tips for en sunn og effektiv vektnedgang.

Sjekklisten er formulert av kostholdsveiledere og trenere med over 10 års erfaring i å hjelpe mennesker å gå ned i vekt. Start din reise mot din beste selv!

caley-vanular-NGxd0beBLps-unsplash 1
Nina albertsen 1
10.0

Jeg fikk beskjed av legen min om at dersom jeg ikke tok tak i kostholdet mitt så ville jeg utvikle diabetes type 2 innen kort tid. Heldigvis kom jeg i kontakt med noen som selv hadde gjort en livsstilsendring og Herbalife ble også min redning for vektnedgang.

Nina Albertsen, 58 år
Geirr trening (1)
10.0

Jeg trodde jeg levde det gode liv helt til helsa begynte å skralte. Jeg ble introdusert for Herbalife, lærte raskt mye om kosthold og spiste av med x antall kg på kort tid.

Geirr Carlsen, 62 år
308076882_1190424464848746_6121844150513950649_n
10.0

Jeg nedprioriterte meg selv i mange år, og som en konsekvens av dette ble kostholdet mitt lite gjennomtenkt og dårlig. Jeg ble huket tak i av en venn som ba meg ta kontroll over helsa mi. Han introduserte meg for Herbalife for 6 år siden som resulterte i at jeg gikk ned til matchvekt og har holdt meg der siden.

Robert Smeby, 52 år
myh-nutrition-bilde-mal-3-

Vi i MyH Nutrition benytter Formula 1 måltidserstatter fra Herbalife Nutrition er et veldig godt verktøy i våre planer for vektnedgang.

Den er perfekt balansert med tanke på proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer og mineraler. Den inneholder kun 220 kalorier og støtter vektnedgang da dette er et kalorifattig, men næringsrikt måltid.

Sjekk ut vårt utvalg av måltidserstattere for vektnedgang.

Ønsker du hjelp til å gå ned i vekt? Vårt team av dyktige coacher er klar for å hjelpe deg med dine mål. Ved kjøp av våre produkter som vi anbefaler deg, er oppfølging og coaching helt kostnadsfritt. 

Fyll inn skjema og få tilsendt sjekklisten for en sunn og effektiv vektnedgang

 

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.