Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Mer energi og overskudd med Herbalife

IMG_6714

Sliter du med ork og energi til å gjøre de tingene du ønsker når arbeidsdagen, eller de daglige gjøremålene er unnagjort?

I dagens travle verden kan det være vanskelig for mange å få tid og ork til å ta vare på seg selv oppi alt. Blant annet er det å spise og tilberede sunne måltider en stor utfordring for mange. Dette kan du som alltid er på farten sikkert kjenne deg godt igjen i. Å velge raske og ofte usunne matvarer på farten gjør ting bare mye verre fordi disse matvarene gir oss ikke de næringsstoffene og energien vi trenger, og i stedet blir vi enda mer slitne og utbrente.  

Dersom vi klarer å finne løsninger som gir oss mulighet til å fylle opp kroppen med god næring i løpet av dagen, så vil energien og overskuddet øke betraktelig og man vil få tid og glede til å gjør det man alltid tenker at man burde, men ikke orker. 

Vi i MyH Nutrition sverger til våre måltidserstattere, og vi ser at dette er et veldig godt verktøy i hverdagen til våre kunder som ikke har eller ikke tar seg tid til å lage sunne og næringsrike måltider selv.

En måltidserstatter er et pulverisert måltid mat som inneholder alle næringsstoffene som kroppen har behov for i et måltid. Våre måltidserstattere blandes ut med melk eller vann og drikkes som en shake, eller den kan blandes på andre måter å lages som smoothies, bowls, pannekaker og mye mer.

Et måltid mat inneholder 25 ulike vitaminer og mineraler og er perfekt balansert med tanke på proteiner, karbohydrater, fett og fiber. De er mettende og fyller opp kroppen med god næring, som igjen gir energi og overskudd. 

I tillegg til at måltidserstatterne til Herbalife kan gi deg mer energi og overskudd, så kan de også hjelpe deg med å gå ned i vekt, bygge muskler, og forbedre den overordnede fysiske formen din. 

IMG_6718
karen oline humstad 1

Synes du dette med kosthold er vanskelig?

Vi i MyH Nutrition brenner for å hjelpe helt vanlige folk med å komme seg ovenpå, ta tak og få en hverdag med masse energi, overskudd og livssglede. Vi vet hvor vanskelig og håpløst det kan føles, og derfor er vi her klare for å hjelpe deg. 

Book en gratis og uforpliktende prat med en av våre coacher. Vi lytter til deg og dine behov, og skreddersyr en plan som kan passe for deg og din hverdag. Coaching og oppfølging er kostnadsfritt når du starter å inkludere våre produkter som en del av ditt kosthold. 

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.