Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Skeptisk til pulver?

De fleste spiser pulver i en eller annen form hver eneste dag, uten at vi tenker over det. Spiste du brød til frokost eller lunsj i dag? Ja, da har du spist et resultat av et pulver. Mel er også pulver. Vi gir til og med pulver til våre nyfødte barn, eller som første fast føde i form av en grøt.

Pulver er allerede en stor del av vårt kosthold, og en effektiv måte å tilberede mat på i en hektisk hverdag. Det er dog stor forskjell på pulver. Noe pulver er prosessert på den måten at næringen er trukket ut av pulveret, og tilsatt sukker/fett, mens annet pulver er prosessert på den måten at næringen er beholdt, mens det vi ikke trenger er trukket ut av det.

Herbalife Nutrition sitt pulver er perfekt balansert med tanke på proteiner, karbohydrater, fett, fiber, vitaminer og mineraler. Pulveret er høykonsentrert næring hvor alt vi ikke trenger å putte i kroppen er eliminert, slik at man får mye næring for lite kalorier. Bruken av pulveret kan varieres uendelig, og er et ekstremt effektivt og godt verktøy i hverdagen for å innta mer næringsrike måltid gjennom dagen.


Har du noen spørsmål angående våre produkter, eller ønsker du en plan tilpasset deg og dine mål? Ta kontakt!

 
 

Lisa

Related posts

Search Er du en av de som legger ned flere timer i uken på trening, men får ikke de resultatene du ønsker deg?
Syv tips for å gå ned i vekt Search