Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Hva er en måltidserstatter?

Myhnutrition_Strawberry_Herbalife_Formula_1_Shake

Et raskt og balansert måltid 

En måltidserstatter er skreddersydd for å erstatte et måltid, og fungerer godt for folk som ofte hopper over måltider av ulike årsaker. Våre måltidserstattere fra Herbalife er propp fulle av næringsstoffer, lave på kalorier og skal kun ristes med væske før de er klare til å inntas.    

Se våre pakker her

 

caley-vanular-NGxd0beBLps-unsplash 1

Et godt verktøy for vektkontroll 

Enten man ønsker å gå opp eller ned i vekt så kan en måltidserstatter være til god hjelp.  For vektnedgang kan en måltidserstatter være et godt verktøy fordi den er høy på proteiner og næringsstoffer, men samtidig lav på kalorier. Dersom du ønsker å gå opp i vekt kan en måltidserstatter være en enkel løsning for å innta ekstra kalorier på en sunn og målrettet måte.

rsz_pexels-malidate-van-769289_1

Et tilskudd som støtter proteininntak 

En annen grunn til å vurdere å ta i bruk en måltidserstatningsshake er for å booste det daglige proteininntaket ditt. Det kan være vanskelig å innta nok protein med dagens kosthold, men ved å blande dine egne shakes kan du på en enkel måte justere proteinmengden i måltidet ditt basert på ditt behov.  

 

IMG_6668

En god kilde til drivstoff både før og etter trening

Måltidsertstattere egner seg også veldig godt som små måltider både før og/eller etter trening. Trenger man for eksempel på morgenen så ønsker man kanskje ikke et stort måltid før økten, og da kan en proteinrik måltidserstatter være et godt alternativ.  

 

myh-nutrition-bilde-mal-3-

En enkel løsning for bedre balanse av næringsstoffer

En måltidsertstatter er et pulver som kan benyttes på mange ulike måter for å booste næringsinnholdet i maten vi spiser. Man kan drikke de som de er ved å blande med væske, tilsette de i smoothies, pannekaker, grøt eller blande de inn i bakst.  

Se ulike oppskrifter her

 

Lisa

Related posts

Search Syv tips for å gå ned i vekt