Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Er du en av de som legger ned flere timer i uken på trening, men får ikke de resultatene du ønsker deg?

Trening myh nutrition

Har du kjent på frustrasjonen av å legge ned x antall timer på gymmet, men så får du likevel ikke de resultatene du ønsker deg? Umotiverende? Ja, dette vet vi alt om.

Har du tenkt på at det kanskje kan ha noe med kostholdet ditt å gjøre at du ikke får de treningsresultatene du føler du fortjener? Kostholdet har nemlig ekstremt mye å si for treningsresultater. 80% kosthold, 20% trening = 100% resultat.

Trening er rett og slett nedbrytning av kroppen vår, og da sier det seg egentlig selv at kroppen trenger næring for å bygge seg opp igjen og gjøre seg klar til neste treningsøkt. Slurver man man maten før og etter trening vil dette føre til at kroppen ikke restituerer seg godt nok, og neste treningsøkt vil bare bryte kroppen enda mer ned. Søvn spiller selvfølgelig også en stor rolle sammen med kostholdet for optimal restitusjon.

pexels-tima-miroshnichenko-6390240 1-1

Dersom du er nøye med å tilføre kroppen riktig næring både før og etter trening over en periode vil resultatene av treningen din komme på løpende bånd. I Herbalife har vi produkter som gjør det ekstremt enkel å tilføre det kroppen trenger i forbindelse med trening, og dette kan vårt team av coacher hjelpe deg med dersom du ønsker å komme i gang.

 

Ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat og oppsett plan for deg og dine mål! Vår coaching er kostnadsfri, du betaler kun for produktene vi anbefaler deg basert på ditt behov og ønske. 

 

Lisa

Related posts

Search Fire grunner til å spise mer protein
Skeptisk til pulver? Search