Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Inspirasjon til endring

rsz_pexels-malidate-van-769289_1

4 gode grunner til å spise mer protein

Proteiner er en viktig del av et sunt og balansert kosthold. Her får du 4 gode grunner til å øke proteininntaket dersom du ikke spiser nok fra før. Vet du ikke ditt behov? Multipliser din kroppsvekt med 1,5-2 g proteiner. 

Les mer her
CoreNutrition_600x600_USEN (1)

Skeptisk til pulver?

De fleste spiser pulver i en eller annen form hver eneste dag, uten at vi tenker over det. Spiste du brød til frokost eller lunsj i dag? Ja, da har du spist et resultat av pulver. Mel er også pulver. Vi gir til og med pulver til våre nyfødte barn, eller som første fast føde i form av en grøt.

Les mer her
caley-vanular-NGxd0beBLps-unsplash 1

Er du en av de som trener og trener, men ikke får de resultatene...

Har du kjent på frustrasjonen av å legge ned X antall timer på gymmet, men så får du likevel ikke de resultatene du ønsker deg? Umotiverende? Ja, dette vet jeg alt om.

Les mer her
Uten navn (1024 × 1024 px)

Hva er et balansert kosthold?

Et balansert kosthold er et kosthold hvor man over tid tilfører kroppen en riktig mengde energi og næringsstoffer, slik at man opprettholder en normal kroppsfunksjon.

Les mer her
Screenshot 2023-03-29 at 11.17 1

5 tips som gjør livsstilsendringen...

Har du bestemt deg for å gjøre en endring? Fantastisk bra! La oss se på noen do's and dont's ved det å gjøre en livsstilsendring. Slik at du kan være bevisst de klassiske fallgruvene. 

Les mer her
myh-nutrition-bilde-mal-3-

Ønsker du å gå ned i vekt?

Det å gå ned i vekt er egentlig ganske enkelt: du må forbruke mer kalorier enn du inntar. I praksis kan det være litt vanskeligere fordi det krever fokus og planlegging.

Les mer her

Hva gjør vi?

MyH Nutrition er et team av mennesker som selv har gjort en livsstilsendring, og som nå hjelper andre med å gjøre det samme. Vi tilbyr enkle og gode verktøy som skal gjøre det enkelt for deg å ta gode valg for deg og din helse i en travel hverdag.

Engasjement

Det brennende engasjementet om å hjelpe flere mennesker har ført til opprettelsen av prosjektet MyH Nutrition. Nå skal vi satse på felleskap, og nå ut med budskapet om en sunn og aktiv livsstil til enda flere mennesker.

Vi leverer

​Vi i MyH Nutrition har valgt å benytte Herbalife Nutrition sine ernæringsprodukter som en del av vårt kosthold, i våre planer og i oppfølgingen av våre kunder. For oss er disse produktene geniale verktøy i hverdagen for å leve en sunn livsstil året rundt.

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.