Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Hva er et balansert kosthold

pexels-anete-lusina-6331154 1

Sliter du med mangel på energi og overskudd? Får du i deg det du trenger? Last ned vår sjekkliste for et balansert kosthold som hjelper deg å passe på at du får i deg det du trenger.

Et balansert kosthold er et kosthold hvor man over tid tilfører kroppen en riktig mengde energi og næringsstoffer, slik at man opprettholder en normal kroppsfunksjon. 

Et ubalansert kosthold med mye næringsfattig mat øker risikoen for en rekke sykdommer og helseproblemer. Ikke minst gjelder dette overvekt, hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2. 

Enkelt å få til?

Har man mye kunnskap om mat, og tid til å planlegge alle måltider i løpet av en dag, så er ikke dette veldig vanskelig å få til. Men slik er ikke situasjonen for de fleste av oss, og man ender ofte opp med å ty til kjappe løsninger i hverdagen som kanskje ikke er gode og balanserte måltider. 

Hva om jeg fortalte deg at du kan lage et perfekt balansert måltid på 2 minutter? Herbalife Nutrition består av et stort team av ernæringseksperter, forskere og leger som har utviklet ernæringsprodukter på bakgrunn av dette - nettopp at folk flest ikke har tid/kunnskap til å sette sammen optimale måltider til enhver tid selv. Måltidene er ferdig utenkt for oss med tanke på balanse av proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler, og fiber.

pexels-loren-castillo-9213868 1-1
Mayqa
10.0

For meg ble tidklemma for stor og det gikk utover kostholdet mitt, humøret og hverdagsenergien. Jeg fikk tilbake livet mitt da jeg tok tak i kostholdet og sørget for å få i meg nærinsgrik mat hver dag, takket være Herbalife sine produkter.

Maya, 35 år
Mayqa
10.0

For meg ble tidklemma for stor og det gikk utover kostholdet mitt, humøret og hverdagsenergien. Jeg fikk tilbake livet mitt da jeg tok tak i kostholdet og sørget for å få i meg nærinsgrik mat hver dag, takket være Herbalife sine produkter.

Maya, 35 år

Sliter du med mangel på energi overskudd? Fyll ut skjema og motta vår sjekkliste som viser deg hvordan du kan spise for å få i det deg du trenger!


1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.

Klar for en endring?

Dette er tegnet du har ventet på. Ta første steget i dag!

Hva er herbalife?

Hva er vår visjon?

Vi ønsker at alle skal ha enkel tilgang på et næringsrikt kosthold.

Hvordan hjelper Herbalife?

Herbalife er fullverdig næring som gjør det enkelt for deg å spise næringsrik mat i hverdagen.

Får man noe hjelp eller støtte?

Kjøper man produkter fra Herbalife Nutrition får man med en personlig veileder på kjøpet som støtter deg og hjelper deg mot å nå dine mål.