Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Hva er dine muligheter med Herbalife?

Hva er Herbalife, og hvilke muligheter har du med Herbalife? Enten du ønsker en helsemessig forandring, eller om du har en drøm om å starte din egen business så finnes det mange muligheter for den vanliga dama og mannen i gata i Herbalife. 

Herbalife er et globalt selskap som selger ernæringsprodukter, og er kåret til nummer 1 i verden på måltidserstatning med proteintilskudd.

Selskapet ble grunnlagt i 1980 av Mark Hughes, og har hovedkontor i Los Angeles, California. Herbalife har over 5 millioner selvstendige distributører over hele verden, og produktene selges i over 95 land. 

Herbalife tilbyr et bredt utvalg av ernæringsprodukter, inkludert måltidserstattere, proteintilskudd, vitaminer, mineraler samt hud- og kroppspleieprodukter

I Herbalife kan du velge å bli en fordelskunde med rabatt på produktene, eller en distributør med rabatt på produktene og i tillegg ha muligheten til å tjene penger. 

IMG_6708

Q&A

Hva vil det si å bli en fordelskunde i Herbalife?

Ønsker du å spise sunnere og få gode resultater på kropp og sinn? Da kan du bli en fordelskunde i Herbalife og få 15-35% rabatt på hele produktsortimentet. Dette innebærer at du kun handler til personlig bruk.

Hva vil det si å bli en distributør i Herbalife?

Ønsker du å hjelpe andre mennesker med en sunnere livsstil og tjene penger? Da kan du bli en selvstendig distributør og få 25-50% rabatt på hele produktsortimentet. Her har du mulighet til å spise gratis og tjene penger ved å hjelpe andre til en sunn livsstil.

Kan jeg bygge min egen forretning med Herbalife?

Ja, det kan du. Med Herbalife kan du bli din egen sjef og bestemme når, hvor og med hvem du ønsker å jobbe. Du velger selv hvor mye du skal tjene ut i fra hvor mange mennesker du klarer å hjelpe med en sunnere livsstil.

Trenger jeg en utdanning for å bli distributør og bygge egen forretning?

Nei, det er ingen krav for å bli distributør. Det som er viktig er at du selv får et godt resultat med produktene til Herbalife og hjelper andre med din erfaring og kunnskap som du får på din reise. Vi tilbyr et komplett opplæringssystem, støtte og hjelp til en forretningsplan.

Hvordan kan jeg bli fordelskunde eller distributør i Herbalife?

Fyll ut skjema til høyre og kom i kontakt med en av våre coacher. Vi vil hjelpe deg og veilede deg ut i fra dine ønsker og mål.

Er det noen forpliktelser i Herbalife?

Nei, det er ingen krav om produktkjøp eller abonnementer. Ingen risiko, kun fordeler.

herbalife-nutrition-healthy-breakfast-and-hand-pouring-lemon-tea-in-a-cup

Bli en fordelskunde og få rabatt på hele produktsortimentet til Herbalife!

Ønsker du å nå noen mål som for eksempel vektnedgang, mer energi og balanse i kostholdet eller bedre treningsresultater? Hadde det ikke vært bra å få rabatt på produktene istedet for å kjøpe de til fullpris? Da vil vi anbefale deg å bli en fordelskunde. Som fordelskunde f´år du fra 15-35% rabatt på hele produktsortimentet, fri frakt og gaver. Det er ingen abbonnement eller krav om produktkjøp, kun fordeler. 

Bli en Selvstendig Herbalife Distributør!

Vi er alltid på utkikk etter folk som ønsker å starte noe eget! 

Drives du av å hjelpe andre mennesker? Drømmer du om å bli din egen sjef? Bestemme selv når og hvor du vil jobbe, og hvor mye du skal tjene?

Da ønsker vi å komme i kontakt med deg! Vi har et stort nettverk av selvstendige herbalife distributører og komplette opplæringssystemer som gir deg alt du trenger for å lykkes med din business. 

Legg igjen kontaktinformasjon så ringer en av våre coacher deg for en gratis og uforpliktende prat.

karen oline humstad 1