Denne nettsiden drives av selvstendig Herbalife Nutrition Medlem: Geirr Carlsen, Tlf: +47 92267000, Epost: geirr@myhnutrition.no, Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

10 tips for et mer balansert kosthold

Fyll ut skjema, og motta sjekklisten

Sliter du med mangel på energi og overskudd? Får du i deg det du trenger? Last ned vår sjekkliste for et balansert kosthold!

Fyll ut skjema og motta vår sjekkliste som viser deg hvordan du kan spise for å få i deg det du trenger

Design uten navn (5)
Mayqa
10.0

For meg ble tidklemma for stor og det gikk utover kostholdet mitt, humøret og hverdagsenergien. Jeg fikk tilbake livet mitt da jeg tok tak i kostholdet og sørget for å få i meg nærinsgrik mat hver dag, takket være Herbalife sine produkter.

Maya, 35 år
Mayqa
10.0

For meg ble tidklemma for stor og det gikk utover kostholdet mitt, humøret og hverdagsenergien. Jeg fikk tilbake livet mitt da jeg tok tak i kostholdet og sørget for å få i meg nærinsgrik mat hver dag, takket være Herbalife sine produkter.

Maya, 35 år

Hva er et balansert kosthold?

Et balansert kosthold er et kosthold hvor man over tid tilfører kroppen en riktig mengde energi og næringsstoffer, slik at man opprettholder en normal kroppsfunksjon.

Et ubalansert kosthold med mye næringsfattig mat øker risikoen for en rekke sykdommer og helseproblemer. Ikke minst gjelder dette overvekt, hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2.

pexels-loren-castillo-9213868 1-1
Skjermbilde 2023-11-14 kl. 11.27.47

Enkelt å få til?

Har man mye kunnskap om mat, og tid til å planlegge alle måltider i løpet av en dag, så er ikke dette veldig vanskelig å få til. Men slik er ikke situasjonen for de fleste av oss, og man ender ofte opp med å ty til kjappe løsninger i hverdagen som kanskje ikke er gode og balanserte måltider. 

Hva om jeg fortalte deg at du kan lage et perfekt balansert måltid på 2 minutter? Vi i MyH Nutrition benytter Herbalife Nutrition sine produkter som et verktøy i hverdagen og når vi hjelper våre kunder med å nå sine mål. 

Er du i tvil om du spiser balansert og får i deg det du trenger i løpet av dagen? Fyll ut skjema og få tilsendt vår sjekkliste med 10 tips for et mer balansert kosthold!

1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet.

2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet.

3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat.

4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilendring om man er flere om det samme målet.